Wsparcie Antystresowe online

• Potrzebujesz antystresowego wsparcia?
  • Czujesz silny niepokój ?
  • Chcesz poczuć wewnętrzny spokój i więcej relaksu w ciele ?
  • Czujesz się przytłoczona/przytłoczony wieloma sprawami w życiu?
  • Potrzebujesz złapać inną perspektywę?
  • Nie umiesz dojść do porozumienia ze sobą samą/sobą samym?
  • Chcesz skorzystać z pogłębiającej świadomość rozmowy wraz z drugą osobą, gdy razem nie umiecie dojść do porozumienia, lub znaleźć rozwiązani?
  • W pracy masz ochotę warczeć i wszystkich pogryźć?

Żyjemy w ciągłym pośpiechu, w natłoku spraw i obowiązków, zakładamy różne maski po to, by przetrwać, dać radę w świecie pełnym oczekiwań. Życie w taki sposób rodzi masę napięć chronicznych, które nie pozwalają nam żyć w zgodzie z naszym prawdziwym „Ja”, z głosem naszej duszy.
Zapraszamy Cię na wspólne zrzucanie napięć, zdejmowanie masek, wyjście poza schematy działań, strefę komfortu stereotypy, analityczny umysł. Wszystko po to, by z szacunkiem do EGO, wyjść poza nie i poczuć przestrzeń serca łącząc się z wyższą Świadomością.

Udzielimy Ci profesjonalnego wsparcia.

Zapisz się już dziś sama/sam lub z partnerem/partnerką lub przyjacielem/przyjaciółką. Wszystko co wydarzy się podczas spotkania ma posłużyć pogłębianiu świadomości siebie (i siebie w relacji).

Skorzystaj ze wsparcia trenerów i masażystów, którzy pracują w Fundacji Jedność. Podczas sesji doświadczysz świadomej rozmowy, doświadczysz pełnego zaangażowania prowadzących i ich uwagi. W sesji zatrzymasz się w  natłoku codziennych spraw, gonitwy myśli, zobaczysz inną perspektywę, spotkasz się głębiej z samym sobą/ z samą sobą, a przez to łatwiej będzie Ci się spotkać w relacjach z innymi ludźmi.

Jesteśmy pełnymi pasji, chęci dzielenia się tym, co najważniejsze z ludźmi. Sami pracujemy nad sobą, prowadzimy warsztaty i masaże. Obecna sytuacja epidemiologiczna kieruje nas w stronę zajęć indywidualnych (lub w parze, ewentualnie w małych grupach) w formie on-line.

Sesja trwa od 45 do 60 minut.

Pierwsza, krótsza sesja jest bezpłatna w celu poznania się i ustalenia kierunku pracy.

Koszt – 80 zł dla 1 osoby*

100 zł – dla pary

40 zł/ osoba  – dla małych grup

*jeśli nie masz teraz środków, napisz do nas w tej sprawie, sprawdzimy, co możemy dla Siebie nawzajem zrobić.

Łączymy się na uzgodnionym komunikatorze po wcześniejszym umówieniu terminu.

Udzielamy wsparcia od poniedziałku do niedzieli od 10.00 do późnych godzin wieczornych.

Napisz do Nas : fun.jednosc@gmail.com

Konto do wpłat:
02 1750 0009 0000 0000 4093 5126 BNP PARIBAS BANK POLSKA S.A. z dopiskiem „Wsparcie Antystresowe online”.
Dane odbiorcy: Fundacja Jedność, 95-010 Stryków, ul. Brzezińska 5/6