Medytacje dla Par w Łodzi

500,00

Warsztat odbędzie się w sobotę 26 czerwca 2021 r. od 10:00 do 18:00 – w tym przerwa na obiad.
Miejsce: Trzy piętra,  ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 71/73, Łódź, II piętro.
Uwaga: Podana cena jest ceną za parę.
Podczas warsztatu doświadczysz narzędzi pogłębiających komunikację, nauczysz się wyrażać swoje potrzeby oraz słyszeć i widzieć drugą osobę. Podczas warsztatów będzie też część poświęcona pracy z ciałem, zmysłowości, świadomości dotyku. Spotkacie się w lekkości, uśmiechu, głębi i miłości do wszystkiego, co jest.
Zaczerpniemy kilka narzędzi ze współczesnej Tantry. Przebudzanie się pomaga poczuć, że wszystko jest jednością, co w praktyce oznacza, że wychodząc poza wszystkie uwarunkowania społeczne, polityczne, płeć, rasę, w źródle wszyscy jesteśmy jednym. Nie chodzi o to, by kogoś zmienić, by zaszufladkować ludzi wedle jednego wzoru, by powiedzieć, że teraz stanowimy jedność, ale by dostrzec, że pomimo różnic – Ja jestem Tobą, Ty jesteś Mną i tak naprawdę nasza esencja (nieosobową konstrukcja Ja) jest we wszystkim, co widzimy, co dotykamy. Między innymi Tantra daje nam narzędzia do tego, by wspólnie doświadczać tej jedności.
MODUŁ KOMUNIKACJI
Podczas warsztatu poznamy narzędzia komunikacji oraz nauczymy się komunikować swoje potrzeby, ale i też słuchać drugiej osoby.
MODUŁ ŚWIADOMOŚCI
Popracujemy na warsztacie z rzeczywistością snu i śnienia. Zaczerpniemy też narzędzi współczesnej Tantry, by podnieść i obudzić swoją energię życia. Spotkamy się ze sobą samą/sobą samym głęboko i świadomie, a przez to będzie nam łatwiej być głębiej w relacjach z innymi ludźmi. Aby bardziej być w relacji z bliską nam osobą, warto wiedzieć więcej o swojej naturze i o tym kim naprawdę jesteśmy.
MODUŁ BLISKOŚCI
Na warsztat zapraszamy też pary, które chcą popracować nad relacją, chcą bardziej wcielić w życie swój związek, chcą spotkać się w ruchu, przyjemności. Nauczymy się spotykać w bliskości słownej, emocjonalnej i cielesnej ucząc się drugiej osoby, poznając ją taką, jaką ona jest.

Może spodoba się również…