Medytacja Święta Ziemia wg. Osho w Warszawie

70,00

Medytacja Święta Ziemia według OSHO pomaga głębiej skontaktować się ze swoim ciałem oraz uruchomić ożywiający przepływ energii w całym ciele z intencją życia w zgodzie z energią naszej planety.

Uwaga! Warsztat odbędzie się w piątek, 11 czerwca 2021 od godziny 19:00 do 21:00 w Wytwórni Dobra ul. Sabały 39/4, 02-174 Warszawa, wejście od ulicy Tapicerskiej.

Kategoria: Tagi: , ,
Podczas tego warsztatu będziemy w obecności. Z miejsca ciszy i przestrzeni posłuchamy, co nasze ciało mówi oraz jak ono prowadzi, kiedy dajemy pierwszeństwo czemuś więcej, niż to, co o sobie myślimy, gdy przestajemy kontrolować. Sprawdzimy, jak to jest pozwolić, by coś głębiej w nas mówiło, tańczyło, czuło.
To szczególnie ważne, by medytować swoje połączenie z Ziemią w dobie zmian klimatu, czując, co możemy zrobić razem jako ludzkość. Można powstrzymać te zmiany tylko wtedy, gdy wszystkie społeczności zjednoczą się we wspólnym rozpoznaniu, w jedności, w miłości, w byciu.
Zapraszamy Was na wspólne zrzucanie napięć, zdejmowanie masek, wyjście poza schematy działań, strefę komfortu stereotypy, analityczny umysł. Wszystko po to, by z szacunkiem do EGO, wyjść poza nie i poczuć przestrzeń serca łącząc się z wyższą Świadomością.
Składa się z sześciu faz:
• PIERWSZA FAZA TAŃCA: taniec, w którym nie ma kroków – poruszasz się tak jak prowadzi Twoje ciało, z miejsca, w którym jesteś,
• DRUGA FAZA TRZĘSIENIA: trzęsienie całego ciała – rozluźniasz kolana, biodra, głowę, otwierasz się na wydawanie dzięków, podczas tej fazy odbywa się zrzucanie chronicznych napięć
• TRZECIA FAZA TAŃCA: taniec, w którym nie ma kroków – poruszasz się tak jak prowadzi Twoje ciało, z miejsca po zrzuceniu napięć
• CZWARTA FAZA TRZĘSIENIA: trzęsienie całego ciała – rozluźniasz kolana, biodra, głowę, otwierasz się na wydawanie dzięków, podczas tej fazy odbywa się zrzucanie chronicznych napięć
• PIĄTA FAZA TAŃCA: taniec, w którym nie ma kroków – poruszasz się tak jak prowadzi Twoje ciało, z miejsca po zrzuceniu kolejnych napięć, dzięki czemu doświadczyć siebie głębiej
• SZÓSTA FAZA TRZĘSIENIA: trzęsienie całego ciała – rozluźniasz kolana, biodra, głowę, otwierasz się na wydawanie dzięków, podczas tej fazy odbywa się zrzucanie chronicznych napięć
Cykl wszystkich faz wykonywany po kolei pozwala w prosty sposób poczuć się głębiej, wzmocnić mięsień obecności, być bardziej świadomym siebie, oderwać od natłoku myśli, zmęczyć pozytywnie ciało i bardziej zakorzenić w nim, zamieszkać w sobie, w czuciu, pomaga także przez to w większej ekspresji siebie.
Zapraszamy do wspólnego wzmacniania stanu obecności oraz odreagowania napięć, uwolnienia energii poprzez swobodną ekspresję.
Uwaga:
Cena dla uczestników zapisujących się pojedynczo to 70 zł,
Cena dla osób zapisujących się parami to po 50 zł/os.
Aby uzyskać zniżkę przy zapisywaniu się pary, dodaj do koszyka 2 sztuki, później wpisz kod ZY2VPDC3 i zastosuj kupon.