Sesje indywidualne

Chcesz głębiej poznać siebie, poszerzyć świadomość, pogłębić więź ze swoim ciałem? Zapraszam na sesje indywidualne.

Na czym polega sesja indywidualna ?

Zaczynamy od spotkania się w tym co jest, z uważnością, na słyszenie ciszy jako tło dla wszystkiego, co będzie się wydarzać. Podczas sesji masz wybór, możesz poruszać się bardzo ekspresyjnie, możesz też pozostać w bezruchu. Podczas spotkania zaproszę Cię do poruszania według elementów metody Ruchu Autentycznego. Zaproszę Cię do zamknięcia oczu, do poruszania się bez pomysłu, dążeń, po prostu pozwoleniu sobie do bycia poruszaną/poruszanym. Będę Ci towarzyszyć jako świadek Twojego ruchu. W trakcie ruchu będziesz zaproszona/zaproszony do bycia w kontakcie ze świadomością ruchu, odczuciami doznań fizycznych, emocji, myśli, obrazów. Po ruchu (lub bezruchu) zaproszę Cię do podzielenia się tym, co się wydarzyło w trakcie. Jako świadek Twojego ruchu, podzielę się tym, co czułam, gdy Ci towarzyszyłam. Dzięki temu będziemy mogły/będziemy mogli spotkać się w doświadczeniu, w tu i teraz, poszerzyć świadomość. Możemy poruszać się po prostu lub z dowolnego, ważnego dla ciebie tematu. W trakcie spotkania zaproszę Cię też do bycia w ciszy, koncentracji na oddechu, medytacji. Będziemy też korzystać z zaawansowanych technik oddechowych, które pomogą poruszyć Twoje ciało. Formą podsumowania spotkania będzie kilka słów rozmowy lub arterapii.

KORZYŚCI:

• Pogłębiasz ze sobą głęboką więź, życzliwą relację
  • Uczysz ufać się swojemu ciału i jego impulsom
  • Uczysz się spotykać w relacji i mówić o tym co czujesz
  • Uczysz się nie oceniać siebie i innych, tylko dzielić
  • Uczysz się dawać pierwszeństwo ciału, a nie umysłowi
  • Wzmacniasz w sobie świadka, obecność.
  • Żyjesz bliżej siebie, masz więcej energii do życia
  • Masz więcej przestrzeni w sobie
  • Budzisz się do schematów, w których funkcjonujesz, zaczynasz je rozpoznawać i naturalnie zmieniać

Sesja trwa 60 minut

Pierwsza sesja 30 min bezpłatna, kolejne 100 zł

Sesje są dostępne online. Po zapisaniu się dostaniesz link do spotkania.

Zapisy: agnieszka@fundacjajednosc.com.pl

Sesję prowadzi Agnieszka Czubak. „Mam 10-letnie doświadczenie jako trenerka warsztatów rozwoju osobistego i 6-letnie doświadczenie jako szkoleniowiec. Z wykształcenia jest specjalistą zarządzania oraz żywienia i wspomagania dietetycznego. W swojej pracy mocno kładzie nacisk na holistyczne podejście do człowieka. Zdobytą wiedzę łączy z aspektem psychologicznym, który mocno rozwinęła poprzez własne doświadczenia. Od ponad 13 lat doświadcza różnych form pracy ze sobą – psychologicznej, pracy z ciałem, ustawień, pracy terapeutycznej, coachingu, pracy nad relacją, duchowości, masażu. W swojej pracy łączy swoje doświadczenia z różnych dziedzin, podchodząc bardzo indywidualnie do każdego człowieka. Nieustannie rozwija swoje kompetencje i pracuje nad rozkwitem swojego potencjału.

W swojej pracy korzysta z:
💃choreoterapii
🎨arterapii
🌀elementów Ruchu Autentycznego (Integrative Bodywork and Movement Therapy, Wielka Brytania)
👫narzędzi komunikacji
🧘‍♀elementów jogi