O stresie w radiu Żak

20 września 2019 r w audycji na temat stresu odpowiedzieliśmy na pytania prowadzącej Karoliny Fraj: Czy Polacy się stresują? Dotarliśmy do statystyk, że aż 80% Polaków potwierdza, że stres towarzyszy im codziennie. Udało nam się też opowiedzieć o podziale na dobry i zły stres i skąd ten zły stres się bierze. Dalsza część audycji dotyczyła tego, czym najczęściej stresują się Polacy? Oczywiście na pierwszym miejscu jest praca zawodowa. Opowiedzieliśmy również o prostych narzędziach, które pomagają radzić sobie ze stresem. Zachęcaliśmy też do wzięcia udziału w kolejnej akcji patrzenia w oczy na ulicy Piotrkowskiej w grudniu, której praktykowanie też uspokaja i pomaga nawiązać głębszą więź z drugim człowiekiem. Zapraszamy do odsłuchania audycji, która pojawi się na naszej stronie niebawem! Przygotowujemy się też do prowadzenia autorskich audycji na antenie radia Żak związanych ze stresem i zdrowiem. Zapraszamy!