O Nas

Agnieszka Czubak – Mam 10 letnie doświadczenie jako trenerka warsztatów rozwoju osobistego i 6 letnie doświadczenie jako szkoleniowiec.

Z wykształcenia jestem specjalistą zarządzania oraz żywienia i wspomagania dietetycznego. W mojej pracy mocno kładę nacisk na holistyczne podejście do człowieka.

Zdobytą wiedzę łączę z aspektem psychologicznym, który mocno rozwinęłam poprzez własne doświadczenia. Od ponad 13 lat doświadczam różnych form pracy ze sobą – psychologicznej, pracy z ciałem, ustawień, pracy terapeutycznej, coachingu, pracy nad relacją, duchowości, masażu. W swojej pracy łączę moje doświadczenia z różnych dziedzin podchodząc bardzo indywidualnie do każdego człowieka.  Nieustannie rozwijam swoje kompetencje i pracuję nad rozkwitem swojego potencjału.

W czym mogę Ci pomóc?

• w znalezieniu równowagi w życiu
  •  w usłyszeniu swojego ciała, jego potrzeb zarówno żywieniowych oraz przyjrzeniu się mechanizmom związanym z jedzeniem
  •  w motywacji
  •  w odnalezieniu swojej drogi
  •  w pracy nad relacją

Zapraszam na:

•  indywidualne sesje (w tym online)
  •  warsztaty grupowe
  •  szkolenia
  •  masaż

W swojej pracy korzystam z:

•  choreoterapii
  •  arterapii
  •  elementów Ruchu Autentycznego (Integrative Bodywork and Movement Therapy, Wielka Brytania)
  •  narzędzi komunikacji
  •  elementów jogi
  •  naturoterapii
  •  technik oddechowych
  •  elementów współczesnej tantry

Sebastian Zboiński – Posiada ponad 22-letnie doświadczenie w: kontakcie z trudnym klientem. 14-letnie doświadczenie w kadrze szkoleniowej, w tym szkoleń z Redukcji Stresu.

„Mam znajomość narzędzi służących do redukcji stresu: profilaktyka zdrowego kręgosłupa w biurze, psychogimnastyka według AleksandraLowena, Shinrin Yoku Japońska Sztuka Czerpania Mocy z Przyrody według Dr Qing Li, podstawy medytacji według: Jon Kabat-Zinn i Osho.

Jestem masażystą PeLoHa z uprawnieniami MEN.

Działam na rzecz lokalnych społeczności, organizując między innymi wycieczki krajowe i zagraniczne, w tym dla osób niepełnosprawnych. Podczas pracy zawodowej pomagałem osobom niepełnosprawnym z dofinansowaniem PFRON. Posiadam wiedzę informatyczną i doświadczenie w tym zakresie. Tworzę strony internetowe, programuje. Posiadam aktualną wiedzę z zakresu korzystania z narzędzi do tworzenia i monitorowania kampanii informacyjno-promocyjnych w mediach społecznościowych. Mam ponad dwadzieścia lat doświadczeń jako osoba zarządzająca zespołem ludzi na stanowisku kierowniczym. Posiadam dwanaście lat doświadczenia w prowadzeniu działalności gospodarczej. Z wykształcenia jestem włókiennikiem, z zamiłowania elektronikiem, informatykiem i uczestnikiem warsztatów związanych z rozwojem osobistym. Prywatnie jestem zapalonym podróżnikiem. Przeszedłem z piętnastokilogramowym plecakiem i namiotem południowo-zachodnią część Portugalii i Hiszpanii. Kocham góry, morze i przebywanie na łonie natury.”

Fundacja powstała dzięki inicjatywnie niezwykłego człowieka śp. Mirko Fernandez Sanchez (1956 r. – 2018 r.), urodzonego w Peru, od ponad 30 lat obywatela Polski, inicjatora wielu działań społecznych propagujących jedność ludzi różnych kultur i narodowości. Prowadził on różne spotkania, warsztaty z dziećmi i ludźmi dorosłymi na terenie całej Polski i w różnych częściach Europy. Mirko był współzałożycielem pierwszego w Polsce zespołu grającego muzykę latynoamerykańską– „Kurakas”. Od 1984 roku współpracował z Filharmonią Łódzką. Dzięki tej współpracy brał udział w tematycznych audycjach szkolnych dla dzieci i młodzieży głównie na temat muzyki i kultury trzech Ameryk (Północna, Środkowa i Południowa). Prywatnie malarz, twórca niezwykłych obrazów min. Temazkal oraz terapeuta, zajmujący się ziołolecznictwem. Z wykształcenia magister inż. włókiennik (Politechnika Łódzka). Mirko zapraszał wiele osób z krajów Ameryki Łacińskiej organizując w Polsce spotkania i warsztaty o roślinach leczniczych z Peru.