Masaż

Zapraszamy Cię w głąb siebie, w świat relaksowania się do siebie w trakcie niezwykłego biomasażu PeLoHa.

Masaż PeLoHa to masaż energetyzujący i relaksacyjny. Jest masażem dotykowym, ale bezbolesnym, delikatnym i bardzo przyjemnym. Celem masażu jest poprawa stanu zdrowia fizycznego (bóle kręgosłupa, stawów, barków) i psychicznego (depresje, nerwice, bezsenność, stres). Został stworzony przez Alana Earle z Australii.

W Fundacji Jedność działa dwóch certyfikowanych masażystów masażu PeLoHa z uprawnieniami MEN.

Służymy przed masażem wprowadzającą rozmową, która pomaga wylądować w tu i teraz, a na koniec sesji także poświęcamy czas i uwagę temu co się wydarzyło w trakcie masażu. W trakcie masażu Twoje zmysły doświadczą przyjaznych dźwięków, zapachów olejków eterycznych oraz przyjaznego dotyku, który będzie Cię cały czas wspierał w podróży w głąb siebie.

Masaż może być wykonany w ubraniu, w bieliźnie lub nago. Podczas całego masażu jesteś przykryta/przykryty i odkrywane są poszczególne części ciała dzięki czemu Twoja intymność nie jest naruszona. Czujesz się podczas całego masażu otulona/otulony ciepłem, wsparciem, energią.

Cennik:

• 1h masażu z olejkiem na stole podgrzewanym matą grzewczą – 100 zł (jeśli zamówisz cykl 3 masaży cena za 1 masaż 80 zł); masaż wykonuje 1 masażysta/masażystka w lokalu Fundacji Jedność „NoStress”
  • 1h masażu z olejkiem na stole podgrzewanym matą grzewczą – 150 zł (jeśli zamówisz cykl 3 masaży cena za 1 masaż 130 zł); masaż synchroniczny wykonywany przez 2 masażystów w lokalu Fundacji Jedność „NoStress”
  • 1h masażu z olejkiem na stole podgrzewanym matą grzewczą – 180 zł (jeśli zamówisz cykl 3 masaży cena za 1 masaż 150 zł); masaż z dojazdem do klienta ze stołem do masażu na terenie Łodzi i pobliskich miejscowości (do 30 km od Łodzi; jeśli osoba mieszka dalej doliczamy koszty paliwa).

Podczas masażu i po masażu dbamy o czystość. Dezynfekujemy stoły. Mamy także jednorazowe prześcieradła, które wymieniamy po każdym masażu.

W naszym lokalu „NoStress” jest miła atmosfera, można napić się zielonej herbaty, spotkać ciekawych ludzi, odpocząć.

Serdecznie zapraszamy!