Główna II

Aktualności c.d.

Zapraszamy na warsztat 16 - 17 października

Zapraszamy Was serdecznie na wspólne 3 dni medytacji i narzędzi, które pomagają się spotkać głębiej ze sobą samym/samą, a przez to być głębiej w relacjach z innymi ludźmi. Żyjemy w ciągłym pośpiechu, w natłoku spraw i obowiązków, zakładamy różne maski po to, by przetrwać, dać radę w świecie pełnym oczekiwań. Życie w taki sposób rodzi w nas masę napięć chronicznych, które nie pozwalają nam żyć w zgodzie z naszym prawdziwym „Ja”.

3 czerwca 2020 roku mieliśmy przyjemność, po raz kolejny porozmawiać na łamach programu Telewizji Toya Lajf. Tym razem podzieliliśmy się informacjami na temat realizowanego projektu "Redukujemy stres wśród osób chorych, dzieci z domów dziecka oraz osób starszych w Łodzi.(Relaks jest ważny i dostępny dla każdego.)”, który jest sfinansowany z Narodowego Instytutu Wolności ze środków Funduszu Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020. @NarodowyInstytutWolności #FIO #RedukujemyStres #FundacjaJedność

Zaproszenie do projektu "Redukujemy Stres"

Jak redukować stres w czasie epidemii?

Zbiórka na "Antystresowy Kamper"

Z pasją tworzymy od 2017 r. Fundację Jedność. Naszą misją jest budzenie świadomości i szeroko pojmowana jedność ludzka. Nasze główne działania to pomaganie ludziom w redukcji stresu. Wspieramy osoby z wysokim poziomem stresu, robimy warsztaty związane z medytacją i rozwojem osobistym, organizujemy kameralne koncerty z muzyką relaksacyjną z różnych zakątków świata. Organizujemy warsztaty w całej Polsce zbierając datki na cele statutowe fundacji. Uczymy się różnych technik masażu, którymi chcemy się dzielić z osobami potrzebującymi...

Warsztat w Londynie

17 listopada 2019 r mieliśmy ogromną przyjemność zrobić warsztat "Przyjemność Ruchu z medytacją dynamiczną według Osho dla Polonii w Lewisham Polish Centre . Londyn przyjął nas z otwartym sercem. Bardzo miło wspominamy ten czas. Dziękujemy.

Warsztat z redukcji stresu w Manufakturze

16/27-10-2019:Warsztaty w Maroku

Zapraszamy Cię w niezwykłą podróż… w głąb pustyni, w bezkres rozgrzanego piasku, a tak naprawdę do spotkania ze sobą, w głąb Twojego zrozumienia, czucia, bycia, do samego epicentrum odkrycia tego kim naprawdę jesteś. Żyjemy w ciągłym pośpiechu, w natłoku spraw i obowiązków, zakładamy różne maski po to, by przetrwać, dać radę w świecie pełnym oczekiwań. Życie w taki sposób rodzi w nas masę napięć chronicznych, które nie pozwalają nam żyć w zgodzie z naszym prawdziwym „Ja”, za głosem naszej duszy. Ta podróż pomoże Ci odnaleźć Twój wewnętrzny głos. Pozwól sobie na wyprawę, która pomoże ci zwolnić tempo, pozwoli Ci otworzyć się na nowe zapachy, smaki, nową kulturę, ale i wyjść poza nią. Klimat pustyni pomoże Ci wsłuchać się w wewnętrzną ciszę, poczuć harmonię, spokój, głęboki relaks. Podczas wyjazdu zadasz sobie kilka ważnych pytań po to, by jeszcze głębiej dotknąć istoty życia. To czas i przestrzeń dla Ciebie.