Warsztat w Gdańsku

To szczególnie ważne by medytować swoje połączenie z Ziemią w dobie zmian klimatu, czując co mogę zrobić, zwłaszcza w obliczu katastrofy klimatycznej przed jaką stoimy jako ludzkość. Można ją powstrzymać tylko wtedy, gdy wszystkie społeczności zjednoczą się we wspólnym działaniu na rzecz obniżenia emisji gazów cieplarnianych.

W Gdańsku w Akademii Integracji Strukturalnej Rolfing Gdańsk medytowaliśmy 11 października 2019 r. tańcząc to połączenie z Ziemią. Medytacja Święta Ziemia została stworzona przez Osho zwłaszcza po to, by przywoływać tą świadomość, otwierać serce na połączenie z planetą na której żyjemy. Medytacja Święta Ziemia według Osho pomaga głębiej skontaktować się ze swoim ciałem oraz uruchomić ożywiający przepływ energii w całym ciele z intencją życia w zgodzie z energią naszej planety.

Dziękujemy Wszystkim uczestnikom. Na pewno jeszcze z przyjemnością odwiedzimy Trójmiasto z kolejną medytacją.