Przyjemność Ruchu Dla Biznesu

Oferujemy PAKIETY:

Po więcej szczegółów zapraszamy na: www.redukujemystres.pl

Rytmy biznes

Czego możesz się spodziewać na warsztacie?

I.Zaczynam sesję od krótkiego przedstawienia siebie. Omawiam zasady obowiązujące podczas spotkania, których przestrzeganie pozwoli wszystkim w bezpieczny i zrozumiały sposób skorzystać w najbardziej optymalny sposób z warsztatu.

II.Przechodzę do kilku ćwiczeń rozciągających, które pomagają poczuć siebie i zrzucić napięcia chroniczne na bazie elementów tzw. psychogimnastyki. Następnie wprowadzam elementy ruchu intuicyjnego, gdzie uczestnicy poruszają się bez muzyki w oparciu o czucie swojego ciała i samoświadomość. Dodaję muzykę i przedstawiam metody zrzucania napięć, podczas których uczestnicy wykonują ćwiczenia oddechowe, wytrząsania tzw. shaking. Dbam o odpowiednią dynamikę zajęć, gdzie każdy z uczestników wykonuje moje propozycje na swoje 100%.

III.Sesję kończę krótką relaksacją – chwila zatrzymania, zwolnienia tempa, zwrócenie się w ciszy do swojego wnętrza tzw. wewnętrzny reset, bycie w tu i teraz, gdzie można w świadomy i głęboki sposób zrelaksować się i odpocząć.

Warsztaty odbyły się w firmach: T-mobile, Sandoz, Pelion, Fujitsu, podczas łódzkiego formum HR biznesu dla obecnych przedstawicieli firm (Monnari). Współpracowałam z TantraLove, Jogin Śmiechu.

Referencje i opinie uczestników:

Piotr Bielski (Jogin Śmiechu) : „Nasza współpraca obejmowała m.in. prowadzenie serii zajęć z relaksacji i jogi śmiechu we wrześniu 2016 dla Firmy T-Mobile w głównym biurze firmy w Warszawie, z których nasz klient był zadowolony. Mogę polecić Agnieszkę Czubak jako dobrego fachowca do zajęć tańca intuicyjnego, relaksacji i jogi śmiechu oraz warsztatów „Przyjemność Ruchu”.

Dawid i Zofia Rzepeccy (TantraLove): „Możemy zarekomendować panią Agnieszkę Czubak jako trenera podstaw pracy z ciałem, potwierdzając jej wysokie kompetencje osobiste i pełne zaangażowanie w prowadzeniu zajęć.”

„Dziękuję za cudowne chwile i cudowną technikę! I Moc odnalezienia siebie….” (Maciek)

„Czułam się początkowo źle, zażenowana, zawstydzona, ale później – właściwie od momentu zdjęcia okularów – zawiasy obluzowały się. Muzyka jest dla mnie świetną formą relaksu…Końcówkę zajęć oceniam najwyżej. Ta chwila dla siebie dała mi ogromny zastrzyk energii na drugą część dnia.” (wypowiedź uczestniczki podczas warsztatów w firmie Pelion )

PEŁNĄ OFERTĘ WYSYŁAM NA MAILA:

Proszę o kontakt: fun.jednosc@gmail.com / 510 774 727/