Opinie, referencje, podziękowania

• „Ogromny wachlarz narzędzi i wiedzy w pigułce nadającej się do przęłknięcia;) duże doświadczenie prowadzących. Polecam” (Agnieszka – uczestniczka Szkolenia z redukcji stresu)
  • „Szkolenie uważam za ciekawe. Różnorodność metod pozwalała na dobór odpowiednich metod dla siebie.” (Monika – uczestniczka Szkolenia z redukcji stresu)
  • „Czułam się początkowo źle, zażenowana, zawstydzona, ale później – właściwie od momentu zdjęcia okularów – zawiasy obluzowały się. Muzyka jest dla mnie świetną formą relaksu…Końcówkę zajęć oceniam najwyżej. Ta chwila dla siebie dała mi ogromny zastrzyk energii na drugą część dnia.” (wypowiedź uczestniczki podczas warsztatów w firmie Pelion )
  • „Podobają mi się zarówno ćwiczenia jak i medytacje (…) Ujęło mnie również to, z jakim szacunkiem podchodzisz do ludzi, z którymi pracujesz i do czasu, którym dysponujemy podczas zajęć…” (Alina)
  • „Dziękuję za cudowne chwile i cudowną technikę! I Moc odnalezienia siebie….” (Maciek)
  • „Świetny relaks można odnaleźć, naprawdę warto to przeżyć…” (Wojtek)
  • „Zaskakująco, nowo, dobrze. Czuję jakby puściło we mnie to, co od dawna trzymałam.” (Kasia)
  • „Dziękuję za zajęcia. Mimo bardzo intensywnych wrażeń energetycznych odczuwam już dzisiaj o wiele lepszą kondycje psychofizyczną. Nowością był dla mnie taniec 4 pór roku, który ma mocne i oczyszczające działanie w moim odczuciu : )” (Tomek)
  • „..to było wspaniałe, spontaniczne, bardzo Ci dziękuję za cudne, pełne wrażeń i emocji warsztaty.” (Andrzej)
  • „Bardzo dobrze poczułam się po zajęciach, mogłam wyrazić siebie poprzez ruch, skierować uwagę na ciało które było pospinane, po zajęciach poczułam ulgę emocjonalnie i rozluźniłam mięśnie w których skumulowała się stres i złość.” (Luiza)
  • Bardzo podobały mi się warsztaty, pozwoliły mi poczuć bardziej siebie, pobyć ze sobą, poznać trochę siebie, otworzyć się bardziej na siebie i na innych, do tego piękna oprawa muzyczna i pełna życzliwości, otwartości i wrażliwości osoba prowadzącej sprawiły że był to piękny czas.” (Monika)

• „Zajęcia z Agnieszką były dla mnie niesamowitym przeżyciem, moją małą podróżą w głąb siebie. Agnieszka była doskonałym „przewodnikiem” tej podróży. Polecam każdemu spróbować!!  ” (Olga)

• Zajęcia u Agnieszki są pełne radości, kreatywności i sprawiają mnóstwo przyjemności; różnorodnie dobiera możliwości wyrażania siebie i pozwala na to innym by stali się wewnętrznym pięknem (Mateusz)

• „Zajęcia pozwoliły mi na kontakt z sobą. Poczułam się dobrze w swoim ciele.” (Sylwia)
  • „Zajęcia były bardzo inspirujące, pozwoliły mi skontaktować się ze sobą, swoim lękiem przed brakiem miłości, samotnością…” (Marysia)
  • „Niesamowite spotkanie i zajęcia które zwiększyły moją świadomość ciała i bloków, które puściły…” (Ela)
  • „Co mi dał ten taniec: WOLNOŚĆ, możliwość poznania swojego ciała poprzez ruch, ODSTRESOWANIE od codziennych obowiązków, RELAKS” (Justyna)
  • „Warsztat świetny, prowadząca z wyczuciem wprowadza uczestników w świat tańca spontanicznego. Dzięki pełnej akceptacji, otworzyłam się na siebie i zbliżyłam do świata swoich emocji. Polecam każdemu, kto pragnie podnieść świadomość siebie oraz podarować sobie trochę czasu i uwagi.” (Joanna)
  • „Na zajęciach u Ciebie czułam autentyczność z Twojej strony, naturalność, dzięki temu miałam duże poczucie bezpieczeństwa. Na zajęcia przyszłam bez oczekiwań, z ciekawością raczej.. dokąd mnie zaprowadzi ta chwila.. wyszłam oczyszczona.. zmieniona.. z rozwiązaniem sytuacji, na które czekałam ….” (Agnieszka)

• „Odczułam pracę ze swoim ciałem, świadomość jak się zachowuje w poszczególnych etapach medytacji. Mogłam zmierzyć się z gromadzonym w sobie lękiem, gniewem i niepewnością. Z zajęć wyszłam jakby lżejsza i na pewno spokojniejsza.” (Iza)
  • „Pełne zaangażowanie, pasja NA MAXA! Aga jest w tym świetna, robi to, co jest jej powołaniem, nie ma nic na pół gwizdka. Czujesz, że jesteś w samym centrum, nie ma udawania, odpuszczania sobie i ogrywania zaangażowania pustymi uśmieszkami. Wiesz, czujesz całym sobą, że oddaje się temu dusza i ciałem. Dzięki temu każda sekunda jest maksymalnie wykorzystana. Z pełną odpowiedzialnością polecam!” (Andrzej)

• Piotr Bielski (Jogin Śmiechu) : „Nasza współpraca obejmowała m.in. prowadzenie serii zajęć z relaksacji i jogi śmiechu we wrześniu 2016 dla Firmy T-Mobile w głównym biurze firmy w Warszawie, z których nasz klient był zadowolony. Mogę polecić Agnieszkę Czubak jako dobrego fachowca do zajęć tańca intuicyjnego, relaksacji i jogi śmiechu oraz warsztatów „Przyjemność Ruchu”.
  • Dawid i Zofia Rzepeccy (TantraLove): „Możemy zarekomendować panią Agnieszkę Czubak jako trenera podstaw pracy z ciałem, potwierdzając jej wysokie kompetencje osobiste i pełne zaangażowanie w prowadzeniu zajęć.”