NoStress

NoStress to lokal Fundacji Jedność mieszczący się w Łodzi przy ulicy Gdańskiej 76 (domofon nr 41). 26 maja 2019 r. odbyło się otwarcie. Nazwa jest dedykowana wszystkim, którzy chcą w świadomy sposób żyć pełnią życia w zgodzie ze sobą, świadomie uczyć się relaksować, wyrażać emocje, medytować, którzy kochają świadomą pracę z ciałem, medytacje dynamiczne i te w ciszy, ruch, który zbliża nas do siebie, muzykę na żywo i taniec intuicyjny.

NoStress_1
NoStress_2

To jest alternatywne miejsce, które służy temu, by poznać siebie samego lepiej oraz spotkać się głębiej z drugim człowiekiem. Można u nas również przy herbacie porozmawiać o ciekawych podróżach i doświadczeniach oraz po prostu być.

Odbyły się u nas:

• Koncerty muzyki: peruwiańskiej, orientalnej, arabskiej
  • Warsztaty rozwoju osobistego
  • Medytacje w tym: cykl 21 dni medytacji dynamicznej według Osho, medytacje Kundalini według Osho
  • Masaże
  • Slajdowisko

Zapraszamy do współpracy osoby związane z szeroko rozumianym rozwojem osobistym, pracem z ciałem, jogą, psychoterapią, ochroną środowiska naturalnego, jednością międzykulturową, duchowością.

NoStress – przed otwarciem.

Dziękujemy głównemu sponsorowi –  firmie GT Factory oraz wszystkim darczyńcom i osobom, które pomagały nam w remoncie.